Φωτοβολταϊκό πάρκο Φθιώτιδα

Το φωτοβολταϊκό πάρκο αποτελεί επενδυτική πρόταση καθώς αυτό παράγει ηλεκτρική ενέργεια και το πουλάει στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο.
Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα πρέπει να παράγει τη μέγιστη δυνατή ενέργεια ώστε να εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό κέρδος και κατά συνέπεια την αξιοποίηση της περιουσίας μας κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Στην Ελλάδα η πλούσια ηλιοφάνεια δημιουργεί τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την πραγματοποίησης μιας τέτοιας επένδυσης που θα εξασφαλίσει εισόδημα στον ιδιοκτήτη και επενδυτή για τα επόμενα χρόνια.

Ένα φωτοβολταϊκό πάρκο μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε αγροτεμάχιο όσο και σε επαγγελματική στέγη.

Ενδεικτικό έργο της Τάσις Ενεργειακής το Φωτοβολταϊκό σύστημα επί αγρού 500kWp με έντονη κλίση εδάφους φωτογραφίες
του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ.

Φωτοβολταϊκό πάρκο
Εξειδίκευση Τάσις

Οι πιστοποιημένοι κατά το Ευρωπαϊκό Πρότυπο PVTRIN διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί της ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό,  καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καλύψουν τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό αναλαμβάνει την εκπόνηση της πλήρους ηλεκτρολογικής/μηχανολογικής μελέτης για το φωτοβολταϊκό πάρκο. Όλοκληρώνει τη διαδικασία αδειοδότησης του
συντάσσοντας τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 
Η ενδελεχής Τεχνοοικονομική μελέτη – Χρηματοοικονομική αξιολόγηση της επένδυσης και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών.

Οι προμηθευτές μας είναι οι κορυφαίοι της αγοράς. Επιλέγονται με κριτήριο την ποιότητα, την συνέπεια και τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό μας προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση – κατασκευή του φωτοβολταϊκού σας πάρκου.
Ακολουθούν οι απαραίτητες ενέργειες  της διασύνδεσής του με το Δημόσιο Ηλεκτρικό Δίκτυο.
Τέλος μέσω καθημερινού ελέγχου πραγματοποιείται απομακρυσμένος έλεγχος της καλής λειτουργίας του πάρκου (Τηλεμετρία).

Επιπλέον σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, προληπτικού ελέγχου και  τεχνικής υποστήριξης. 
Αναλαμβάνουμε την  έκδοση βεβαίωσης πολυγώνου  →
για το υφιστάμενο πάρκο σας.
Αξίζει να σημειωθεί οτι η βεβαίωση είναι υποχρεωτική και σε διαφορετική περίπτωση γίνεται παύση πληρωμών στους ιδιοκτήτες των πάρκων.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την προσφορά μας, για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος ή για την έκδοση της βεβαίωσης παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Βεβαίωση πολυγώνου
Φωτοβολταϊκό πάρκο στο Μαρκόπουλο
ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Μαζί κάνουμε την Τάση... Ενέργεια
Επικοινωνία
Newsletter

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε ενημερώσεις μας:

Scroll to Top