net metering Ζευγολατιό
net metering Αρτέμιδα

Η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή ολοκλήρωσε επιτυχώς 120 φωτοβολταϊκά Net Metering σε κατοικίες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σε αναμονή σύνδεσης βρίσκονται περισσότερα από 20 έργα των οποίων η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί από την εταιρεία μας.

Οι προμηθευτές του εξοπλισμού που απαιτείται για την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος επιλέγονται από την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή με γνώμονα την συνέπεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία των υλικών.

Σε όλα τα έργα μας λοιπόν έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής ποιότητας και αντοχής, μετατροπείς δικτύου (inverter) και ενίοτε και σύστημα συσσωρευτών, βάσεις στήριξης πλαισίων αλουμινίου υψηλής αντοχής και αντικεραυνική προστασία.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις, εγκαταστάθηκε online σύστημα παρακολούθησης παραγωγής και λοιπών λειτουργικών στοιχείων που είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή του διαδικτύου.

Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε το σύστημα και να προλαμβάνουμε τυχόν δυσλειτουργίες και κατά συνέπεια χαμένη παραγωγή του φωτοβολταϊκού.

Σε όλα τα φωτοβολταϊκά, η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή πραγματοποίησε την μελέτη, αδειοδότηση και εγκατάσταση έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 1.100 ικανοποιημένους πελάτες.

Διαθέτει εμπειρία, τεχνογνωσία και όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών.
Σημαντικό της πλεονέκτημα ότι έχει ως επίκεντρο τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Εμπιστευθείτε την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή για να εγκαταστήσετε το δικό σας Επιδοτούμενο ή μη Φωτοβολταϊκό Σύστημα στη Στέγη ή στην Ταράτσα ή στην επιχείρησή σας με ή χωρίς μπαταρία.

Μέσω του ενεργειακού συμψηφισμού, μπορείτε να παράγεται τη δική σας ενέργεια η οποία θα συμψηφίζεται με τις ενεργειακές καταναλώσεις με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα στοιχεία για τα έργα και τις δραστηριότητες της ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.tasisenergy.gr.

Επιπλέον μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ή να καλέσετε στο τηλέφωνο της εταιρείας 2106655540.

Scroll to Top