Καραϊσκάκη 53Γλυκά Νερά Αττικής – ΤΚ 15354
Καλέστε μας!(+30)210 66 55 540

Φωτοβολταϊκά πάρκα

Οι πιστοποιημένοι κατά το Ευρωπαϊκό Πρότυπο PVTRIN διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί της ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή,  με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό,  καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καλύψουν τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό αναλαμβάνει την εκπόνηση της πλήρους ηλεκτρολογικής/μηχανολογικής μελέτης του φωτοβολταϊκού σας πάρκου καθώς και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης του συντάσσοντας τον φακέλο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Η ενδελεχής Τεχνοοικονομική μελέτη – Χρηματοοικονομική αξιολόγηση της επένδυσης και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που προμηθευόμαστε. Τέλος μέσω καθημερινού ελέγχου πραγματοποιείται απομακρυσμένος έλεγχος της καλής λειτουργίας του πάρκου (Τηλεμετρία).

Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό μας προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση – κατασκευή του φωτοβολταϊκού σας πάρκου και τη διασύνδεσή του με το Δημόσιο Ηλεκτρικό Δίκτυο. Επιπλέον σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, προληπτικού ελέγχου και  τεχνικής υποστήριξης (24/7).

Σε περίπτωση που για το δικό σας έργο επιθυμείτε την προσφορά μας, για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος, παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα:

    elEL