Καραϊσκάκη 53Γλυκά Νερά Αττικής – ΤΚ 15354
Καλέστε μας!(+30)210 66 55 540

Αυτόνομα Φ/Β

H εταιρία ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχοντας πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο των αυτόνομων συστημάτων ηλεκτροδότησης προσφέρει λύσεις για την κάλυψη όλων των ενεργειακών σας  απαιτήσεων με φωτοβολταϊκά.

Τα αυτόνομα Φ/Β είναι μη – διασυνδεδεμένα (από το δίκτυο) Φ/Β συστήματα τα οποία υλοποιούνται σε μη – ηλεκτροδοτούμενες ή απομακρυσμένες από το δίκτυο περιοχές. Στόχος τους είναι να καλύπτουν αδιάλειπτα τις ενεργειακές καταναλώσεις μια ηλεκτρικής εγκατάστασης σε 24ωρη βάση. Η παραγόμενη ενέργεια ανά ημέρα αποθηκεύεται σε συσσωρευτές (μπαταρίες) με στόχο την εξυπηρέτηση φορτίων το βράδυ ή κατά τις ώρες χαμηλής ηλιοφάνειας. Η  είναι ελάχιστη και η αξιοπιστία του είναι εξαιρετική.

Η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή αναλαμβάνει τον υπολογισμό των ενεργειακών απαιτήσεων του χώρου εγκατάστασης καθώς και την εκπόνηση πλήρους ηλεκτρολογικής και μηχανολογικής μελέτης. Επιπλέον  η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα και παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων στα φωτοβολταϊκά συστήματα. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας και οι καταρτισμένοι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος αλλά και την μετέπειτα συντήρηση εγκατάστασης.

Η ορθή μελέτη και ο λεπτομερής σχεδιασμός των αυτόνομων Φ/Β συστημάτων αποτελούν μία εξαιρετικά εξειδικευμένη αλλά και αναγκαία διαδικασία.

elEL